Valkeakosken Tenniskeskus

Valkeakosken Tenniskeskus

Valkeakoski

Valkeakosken Tenniskeskus

Siirrymme uuteen varausjärjestelmään ja vanhan varausjärjestelmän käyttö päättyy ma 9.1.2023 klo 6. Uusi varausjärjestelmä löytyy osoitteesta https://valkeakoskentennis.cintoia.com. Sivu avataan 9.1.2023 klo 15 mennessä.

Vanhat tunnukset eivät toimi enää uudessa järjestelmässä, joten sinne tulee rekisteröityä erikseen (pl. vakiovuorolaiset).

  • Jos sinulla on saldoa vanhassa järjestelmässä: saat saldon käyttöösi, kun rekisteröidyt samalla sähköpostilla, joka sinulla on vanhassakin järjestelmässä
  • Jos sinulla on vakiovuoro: sinulle on luotu tunnus samalle sähköpostille, joka sinulla on vanhassa järjestelmässä. Tilaa uusi salasana kohdasta "Kirjaudu" --> "Salasana unohtunut". Uutta rekisteröitymistä ei tarvita.
  • Muussa tapauksessa voit käyttää rekisteröitymisessä mitä tahansa sähköpostia.

Huom! Jos sinulla on tunnukset jo johonkin toiseen halliin, jossa on käytössä Cintoian varausjärjestelmä, niin samat tunnukset toimivat kaikissa muissakin Cintoian varausjärjestelmissä. Siinä tapauksessa voit suoraan kirjautua tunnuksillasi, eikä uutta rekisteröitymistä enää tarvita.

Varausjärjestelmään liittyvissä ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä sähköpostitse tuki.valkeakoskentennis@cintoia.com

Sijainti


Valkeakoski
» Kartta

Huom. Sulkapallokentät ovat Lotilassa (Lotilantie 22).