Kentät & Hallit

Helsingin Mailapelikeskus
Helsinki

Kentät:
8 tennis, 12 sulkapallo, 2 squash, 2 pöytätennis, 1 golf

Viihtyisässä Helsingin Mailapelikeskuksessa on Koillis-Helsingin parhaat pelitilat tenniksen, sulkapallon, squashin, pingiksen ja simulaattorigolfin harrastamiseen. Helsingin Mailapelikeskus on yksi harvoista keskuksista, jossa voi pelata Racketlonia. Keskuksessa on kahvila ja proshop. Vastaremontoidut saunatilat soveltuvat erinomaisesti jälkipeleihin. Tilaussaunassa saunoo yhtäaikaa noin kahdeksan saunojaa. Kokoushuoneen pöydässä voi kokoustaa 22 henkilöä.

Kuopion Tenniskeskus
Kuopio

Kentät:
10 sulkapallo, 3 padel, 2 tennis, 1 salibandy, 3 squash, 3 rolling, 1 pöytätennis, 1 katukoris

Tervetuloa peleille Kuopion Tenniskeskukseen!

Padel Aurinkolahti
Helsinki

Kentät:
2 padel

Padel Aurinkolahti on toukokuussa 2021 Helsingin Aurinkolahteen avattu kaksi Padel-pelikenttää sisältävä ulkourheilualue.

Jos pelivuoron päälle sattuu kaatosade, niin voimme tarjota korvaavan vuoron.


Padel King
Hämeenlinna

Kentät:
3 padel

Kentät ovat World Padel Tour kentistä vastaavan kenttätoimittajan, MejorSetin, huippukentät. Hallissa on kolme kenttää, joista kahdelta on mahdollisuus pelata myös kentän ulkopuolelta. Tervetuloa pelaamaan!

Padel Lahti
Lahti

Kentät:
3 padel

Padel Lahti tarjoaa hyvät ja rennot puitteet lajin harrastamiselle. Hallissa on kolme kansainväliset mitat täyttävää panoramakenttää supercourt-alustalla. Korkeutta on mukavasti yli 10 metriä! Kenttien lisäksi hallista löytyy puku- ja pesutilat sekä sauna, josta voi seurata kentän tapahtumia. Jälkipelejä palvelee omatoiminen lounge, joka tarjoaa mukavat puitteet hioa taktiikkaa ennen pelejä tai puida suorituksia pelien jälkeen.

Halli on omatoimihalli. Sisään pääsee varauksen yhteydessä saatavalla ovikoodilla.


Padel Marina
Hollola

Kentät:
8 padel, 3 sulkapallo, 2 pickleball, 3 pöytätennis

Tervetuloa Padel Marina sisäpelikeskukseen! Tarjoamme monipuoliset liikuntamahdollisuudet kaikenikäisille urheilijoille sekä kuntoilijoille.

Padel Messukeskus
Helsinki

Kentät:
5 padel

Padel Messukeskus - Tervetuloa pelaamaan!

Padelix
Sastamala / Huittinen / Kankaanpää

Kentät:
3 padel

Tervetuloa pelaamaan uusille kentille!

PadelTehdas
Nurmijärvi

Kentät:
4 padel

PadelTehdas on padel-pelihalli Nurmijärven Ilvesvuorella. Tule pelaamaan padelia!

Puhos Center
Helsinki

Kentät:
3 tennis, 4 sulkapallo

Vuokrattavana Puhos Centerillä on 3 tenniskenttää ja 4 sulkapallokenttää. Tennis- ja sulkapallokenttien olosuhteet ovat erinomaisessa kunnossa. Puhos Centerin asiakkaiden käytössä on myös suihkut ja saunat, joten pelin jälkeen pääsee kunnolla rentoutumaan. Hallilla kahviosta löytyy, niin pieni purtava kuin virvokkeet sekä anniskelulupa, joten janoisena ei tarvitse hallilta poistua. Pelivälineitä ei myöskään tarvitse olla omasta takaa, koska hallin välinevuokraamosta on vuokrattavissa hyvät välineet.

Superpadel Nevas
Sipoo

Kentät:
Padel / 2 ulkokenttää

Superpadelin kentät sijaitsevat kauniissa paikoissa; luonnon, golfkenttien ja linnunlaulun keskellä. Kaukana ruuhkaisesti liikennöidyistä teistä. Mikä sen hienompaa, kuin pelata padelia kauniissa puitteissa ja käydä saunomassa pelin hiet pois. Samalla voi nauttia maittavan aterian terassilla kylmä huurteinen seuranaan ja keskittyä jälkipeleihin.

Talihalli
Helsinki

Kentät:
12 sulkapallo, 6 squash, 1 pingis, 1 padel

Talihalliin ovat tervetulleita kaikentasoiset pelaajat. Keskus sijaitsee Helsingissä Talin liikuntapuistossa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Sulkapallo, squash, racketball, padel tai vaikkapa pingis saattaa saada sinut koukkuun ennen kuin huomaatkaan! Voit vuokrata Talihallista mailat ja pelitossut ja kokeilla miltä uusi harrastus mahtaisi tuntua. Ensiluokkaisten kenttien lisäksi Talihallissa on tilavat suihkutilat ja pukuhuoneet, joissa on lukittavat kaapit. Kahvila palvelee Sinua hallin aukioloaikoina. Pro Shopistammevoit hankkia laadukkaat pelivälineet ja -asut. Ystävällinen henkilökunta palvelee ja auttaa Sinua mielellään. Haluamme, että viihdyt ja nautit liikunnan ilosta Talihallissa.

Tapiolan Tennispuisto
Espoo

Kentät:
Tennis / 7 sisäkenttää, 4 ulkokenttää

Tervetuloa pelaamaan!

Tuusulan Tenniskeskus
Tuusula

Kentät:
3 tennis, 5 sulkapallo, 2 squash, 2 salibandy, 2 pingis

Tuusulan Tenniskeskus Oy sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Tuusulan urheilukeskuksessa. Tenniskeskus tarjoaa hyvät puitteet eri mailapeleihin. Hintamme ovat erittäin edulliset ja meillä voit pelata tennistä, sulkapalloa, squashia, salibandya ja pingistä. Kahviostamme voit ostaa virvokkeita, palloja ja pelivälineitä. Tervetuloa!

Vuotennis
Mäntsälä

Kentät:
Tennis / 1 ulkotennis

Tervetuloa pelaamaan!