Meilahden Liikuntakeskus

Meilahden Liikuntakeskus

Helsinki

Meilahden Liikuntakeskus

Siirrymme käyttämään uutta Cintoian varausjärjestelmää. Pääset uuteen varausjärjestelmään osoitteesta https://meilahdenliikuntakeskus.cintoia.com 3.1.2023 klo 12 alkaen.

Kauden 2022-2023 vakiovuorot sekä tulevat irtovuorot on siirretty valmiiksi uuteen järjestelmään. Mikäli sinulla on voimassa oleva vakio- tai irtovuoro, mene varausjärjestelmään, klikkaa KIRJAUDU-painiketta ja tilaa itsellesi uusi salasana. Käytäthän samaa sähköpostiosoitetta, joka sinulla oli vanhassa järjestelmässä.

Mikäli olet käyttänyt Cintoian varausjärjestelmää jonkun muun hallin asiakkaana, voit käyttää samoja tunnuksia myös Meilahden Liikuntakeskuksen varauksiin. Mikäli et muista salasanaasi, voit tilata uuden salasanan unohtunut salasana -toiminnolla.

Mikäli sinulla ei ole voimassa olevia vakio- tai irtovuoroja tai Cintoian tunnuksia, voit rekisteröityä uutena käyttäjänä. Mene varausjärjestelmään, klikkaa REKISTERÖIDY-painiketta ja luo itsellesi oma tunnus. Mikäli sinulla oli vanhassa järjestelmässä käyttämätöntä saldoa, käytä samaa sähköpostiosoitetta rekisteröitymisessä. Näin saldot siirtyvät suoraan uuteen järjestelmään.

Varausjärjestelmään liittyvissä ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä sähköpostitse tuki.meilahdenliikuntakeskus@cintoia.com

Sijainti

Zaidankatu 9
00250 Helsinki
» Kartta

Huom. Kulku oksakoskenpolun kautta!