MYYDÄÄN / SALE

MAATA RAKENTAJALLE

MAA-ALUE VIROLAHTI / Buy land from Virolahti

Myydään isommasta kokonaisuudesta nyt 2000m2 hintaan 26000 eur. (tai koko maa-alue) Tarjoukset huomioidaan. Katso myös myynti-ilmoitus Oikotiellä  http://asunnot.oikotie.fi/myytavat-tontit/virolahti/9447027

Virolahti photo Veikko Roininen

Myytävänä / This is for sale / KARTTALINKKI TONTIN SIJAINTIIN  / MAP LINK OF LOCATION

Kuvia Virolahdesta: Virojoki keskusta, camping, Hämeenkyläntie. / Pictures from Virolahti

photos /illustrations Veikko Roininen

Drawing Veikko Roininen

Piirros / Drawing Veikko Roininen

piirros Veikko Roininen

Drawing Veikko Roininen

RAKENNA UNELMATALOSI TÄNNE

Myytävä ja lohkottava 2000m2:n tontti sijoittuu, alueen vasempaan alakulmaan, tien viereen. Tieliittymälle on haettu lupa, mutta sitä ei ole toteutettu. Hakemuksen voi tarkentaa ja uudistaa.

Pajulahti, Hämeenkylän tien varrella sopivaa maata rakentajalle.

Koko maa-alue on 1,31 ha.Tehokkuus 0,25. Tontti on yleiskaavan mukaan  asuinpientalojen aluetta, johon voi rakentaa omakoti-, pari- tai rivitaloja. Kunnallistekniikka n. 150 metrin päässä (Virolahti-Vaalimaa-tien ja Hämeenkylätien risteyksessä). Koko alueen vuokrauksesta rakentamistarkoitukseen voidaan myös neuvotella.

Mahdollisuus ostaa myös tämän alueen eteläpuolelta lisää maata jossa on samanlaiset tai jopa hieman suuremmat rakentamismahdollisuudet. Lisäksi voi ostaa ympäröivän metsäalueen (alueen koko 11,050 ha josta rakentamiseen sopivaa maata on n. 1,5 ha.)

Lähipalvelut Virolahden keskustassa n. 3 km:n etäisyydellä. Vaalimaalle etäisyys on myös n. 3-4 km. Virojoki-Vaalimaa välillä on myös valaistu pyörätie. Meren rannassa Camping alue.

 

Yhteydenotto  mondo5avj@gmail.com.com

Tulosta tästä PDF ESITE

KAAVAMERKIT PDF

Kartassa alue 2

 

 

Erotettava 2000 m2 tontti voisi sijaita alueen alareunassa.

Piirrokset /Illustrations Veikko Roininen

Tällä palstalla julkaisemme yksityishenkilöiden ja yritysten asuntojen, kiinteistöjön vuokraus-, myynti- tai ostoilmoituksia. Ilmoittaminen on maksullista ja kohteista voidaan valmistaa myös pdf-esite, joka voidaan liittää linkkinä ilmoituksen yhteyteen. Teemme tarvittaessa korvausta vastaan myös asuntojen pohjapiirroksia sähköiseen muotoon esim. netti-ilmoittelua varten. Play Oy ei toimi kohteiden välittäjänä, vaan vastaa ainoastaan ilmoitustilan myynnistä ja aineistojen valmistamisesta.

 

Virolahti Uutisia / Virolahti News

Zsar Kauppakeskus Vaalimaalla on avattu. Sinne on myös bussiyhteys Helsingistä.

www.zsar.fi


{snoobi}